Lytt til teksten
a a a

Snarveier

Skolerute

Se skoledager og feriedager for de videregående skolene i Østfold.

Opplæringsloven

Skolebruksplan for de videregående skolene

Krafttak for læring

Plan for å øke gjennomføringen av videregående opplæring.

Utskriftsvennlig versjon

#branok

– Du kan bli en dritt, eller et bra menneske. Ordene tilhører Tore Petterson. Han har holdt foredrag for elevene på Askim videregående skole

Tore Petterson, kjent fra tv-programmet SOFA, står foran et fullsatt auditorium på Askim videregående skole. Han holder foredrag om at elevene er bra nok.

– Det går ikke an å ha konstant god selvtillit, men man burde ha et godt selvbilde. Dere jobber hele tiden for gode karakterer, mange likes på bildene deres og mange venner på Snapchat, sier Petterson, og påpeker at det er helt andre ting som gir verdi. Han hevder elevenes avhengighet av gode tilbakemeldinger kan sammenlignes med heroinavhengighet.

De tre siste ukene har elevrådet på Askim videregående skole jobbet mye rundt ungdom sin psykiske helse. Inspirerende sjeler holder foredrag, og Tore er en av disse. Budskapet er at alle er bra nok.

Hør Tore fortelle:

Sterk historie

- Tore har en sterk historie, som det er viktig få frem. Han når fram til og treffer mennesker. Derfor har vi invitert ham til Askim videregående skole for å holde foredrag, sier Elev-, lærling- og mobbeombud i Østfold fylkeskommune, Henrikke Bugdø-Aarseth.


Sist endret: 27.03.2018